pondělí 11. ledna 2016

Do stanu

Dala jsem si jedno jediné předsevzetí - jeden příspěvek týdně. No, druhý týden je skoro pryč a tady pusto. Třeba to ještě doženu ... :)

Ptáče už je pořádný Indián. Usíná u sebe v pokojíčku, miluje vláčky a včelího medvídka Brumdu a taky miluje jídlo :). Jistě to jsou znaky správného Indiána :). A taky má stan. Přinesl mu ho Ježíšek. První dva dny byly na stanu svítící balónky, ale kvůli šňůře vedoucí do zásuvky jsme je pro jistotu přesunuli na poličky.

Ve stanu si Ptáče hraje, modeluje, svačí a pořád nás tam láká :). Asi se mu líbí :).


Praporky mají taky velký úspěch, naštěstí jsou vysoko...


Maminky oblíbený slon.

Vlaků není nikdy dost, jezdí nám po bytě celý den.
Návodů na teepee je na internetu plno, pročetla jsem jich několik, ale vlastně je to jen matematika. Tunel na tyče jsem se snažila ušít co nejtěsnější, aby látka nesjížděla a to se nakonec povedlo. Určitě by šla přidělat napínáčky.

4 komentáře:

  1. Stan je perfektní!!! A to, že to "je vlastně jen matematika" mě trochu vyděsilo, to by byl právě problém :-) Myška se ale naštěstí zatím spokojí s dekou a hrazdičkou. Také přeji ať se předsevzetí daří plnit! Sama mám podobné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:). Ale abych nemachrovala - spotřebu látky jsem počítala asi 5x a stejně koupila málo látky, ale nakonec jsem to vymyslela.
      Deka s hrazdičkou je miminkovská oblíbená zábava,Ptáčeti se taky moc líbila.

      Vymazat
  2. Máš to super. Moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat