úterý 5. května 2015

Malému lezci

Ptáčeti už sice bude 15 měsíců, ale chodit se mu zatím nechce. Lezec je to ovšem velmi zdatný. Doleze všude a vyleze všude. Nic ho nezastaví. Kalhoty už byly třeba. Ovšem designových plátýnek a úpletů, ač krásných, je na lezení dost škoda. Navíc výdrž také není dostačující. Prohrábli jsme skříně a našli v nich staré kalhoty a odepínací nohavice, které snad nebyly nikdy použity. Nějaké ty nášivky na ně a kalhoty jsou na světě.
Střih můj oblíbený - podle oka u potoka.

Přehlídka zpředu

Přehlídka zezadu

Kalhoty kostkaté

     


Kalhoty puntíkaté


 



 Kalhoty se zvířátky, ty jsou na kolenou už notně jeté.


 

Pokrývka hlavy oboustranná, ke které byly došity šňůrky .... není to ale nic platné.Výdrž na hlavě je přibližně 2 sekundy, pokud je model zaujat například křupkou. Pokud zaujat není, je výdrž ještě kratší :).




A nakonec šťastný lezec s klackem :).

7 komentářů:

  1. Hm, krásné. Já dělám kalhoty s hooodně vysokým nápletem, ani gumu do nich nedávám. Doporučuju vyzkoušet softshell, do vlhkého písku je k nezaplacení. Ovšem recyklace materiálu je taky fajn!
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Já už toho nápletu moc neměla, proto raději guma, i když je dost volná, tak kalhoty nesjedou. Softshell znám a šiji z něj a dokonce mám nasysleno. Jen mi i ten letní přijde do tepla zbytečně hřejivý. Ptáče je horkokrevné :).

      Vymazat
    2. Syn je taky dost horkokrevnej, ale zatímco já se dnes pařila v džínách, on byl v (zimním!!!) softu naprosto v pohodě. No ale je fakt, že já si do toho písku několikrát nelehla.

      Vymazat
  2. Moc hezké! A ty zvířátkové, tak ty jsou nej:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Zvířátková látka je má nejoblíbenější. Syslím si každý kousek :).

      Vymazat
  3. Nejsem si jistá, jestli jsem si Ptáče nespletla s nějakým podobným klukem, ale nechodí si náhodou hrát na Lobkovičák?

    OdpovědětVymazat